Oake Communications large logo sponsored magazines website content annual reports
Contact Oake Communications Oake Communications services Oake Communications' approach News Tim Oake's Blog. Clients and Partners portal site map
Welcome to Oake Communications online

Oake Communications is een groep onafhankelijke communicatie professionals, gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in schrijven en bewerken van teksten in het Engels voor nieuwe en traditionele media. Sinds 1982 helpen wij bedrijven om hechte, langdurige en vruchtbare relaties met hun klanten, werknemers, investeerders en de media op te bouwen. Onze resultaatgerichte communicatieoplossingen zorgen ervoor dat u uw doelgroep bereikt en dat uw boodschap overkomt.

We worden vaak ingehuurd door full-service communicatie-adviesbureaus, PR firmas en corporate publishing specialisten om opdrachten van hun klanten te onderzoeken, (en in het Engels) te schrijven en te bewerken. Op basis van een opdracht of een dienstcontract leveren wij onze diensten ook graag rechtstreeks aan bedrijven die regelmatig of sporadisch in het Engels moeten communiceren.

Wat uw wensen op het gebied van communicatie ook zijn, wij kunnen u helpen ze te realiseren. Van externe en interne corporate communicatie opdrachten tot product brochures en handleidingen. Van bedrijfsjournalistiek en redactie tot vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels. Van persberichten tot jaarverslagen. Van Engelse teksten voor uw website tot commentaarstemmen voor uw multimedia presentaties. Zelf streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen van wat u met effectieve communicatie kunt bereiken. Wij stellen er eer in alleen de hoogste kwaliteit en de beste service te bieden, en we zijn er trots op dat onze opdrachtgevers vaak terugkomen en anderen naar ons verwijzen.

Wilt u meer weten over al onze diensten en over onze manier van werken? Bezoek dan de rest van onze site of neem gewoon contact met ons op. Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om vrijblijvend te komen praten.

Copyright © 19962009 Oake Communications