Oake Communications approach
Oake Communications small logo
Oake Communications services Oake Communications home Oake Communications contact Oake Communications news Tim Oake's Blog Extranet portal Oake Communications site map
Wat wij doen

Wij zijn gespecialiseerd in intelligente, creatieve en overtuigende schriftelijke communicatie in het Engels, voor zowel de traditionele als de moderne media. Ook geven wij strategisch advies, vertalen Nederlandse teksten in het Engels en begeleiden communicatietrajecten.

Omdat wij geen ‘full service’ adviesbureau zijn, en ons ook niet als zodanig presenteren, werken wij regelmatig samen met andere communicatiespecialisten bij opdrachten die kennis vereisen van bijvoorbeeld e-commerce, design of andere talen. Zelf worden wij veelvuldig ingeschakeld door reclamebureaus, bedrijfsbladen en website-ontwerpers, maar in opdracht van onze klanten geven we ook leiding aan projecten waarbij andere bedrijven betrokken zijn.

Wij nemen de meest uiteenlopende opdrachten aan, voor grote en kleine klanten in allerlei bedrijfstakken. Maar om wat voor project het ook gaat, onze manier van werken is altijd constant.

er geen betere graadmeter voor tevredenheid is dan een klant die terugkomt. Daarom gaan we bij elke nieuwe opdracht te werk met enthousiasme, creativiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en gevoel voor humor.

Of het nu gaat om een artikel voor een bedrijfsblad, een reclamefolder, een advertentietekst of een jaarverslag, onze manier van werken verzekert u van een uitstekend resultaat.

Onze werkwijze

Deze pagina:

1. Wat wij doen

2. Hoe wij werken

3. De klant staat altijd centraal

Volgende pagina:

4. Eerste kennismaking

5. Opdracht op papier

6. De overeenkomst

7. Werk in uitvoering

8. De resultaten

De klant is koning
De klant is koning
De klant is koning
De klant staat altijd centraal

Goed communiceren betekent goed kunnen luisteren. Effectieve bedrijfs- en marketingcommunicatie begint altijd met aandachtig luisteren naar de klant en begrijpen wat hij of zij precies wil.

Daarom houden wij onze klanten niet weg van de mensen die het werk doen. Veel grote bureaus houden hun klanten op afstand, omringd door mannen in pakken ver van het creatieve proces. Wij geloven dat het beste resultaat tot stand komt als de client centraal staat en dicht bij de ontwikkelingen betrokken is, dicht bij waar het allemaal gebeurt.

meer...

Hoe wij werken

Ongeacht de aard of grootte van het project streven wij niet alleen naar het vinden van passende oplossingen voor communicatievraagstukken, maar ook naar het opbouwen van een langdurige en vruchtbare relatie met onze clienten. Het is onze doelstelling om van nieuwe clienten onze partners van de toekomst te maken. Dat wij hierin regelmatig slagen is te danken aan het feit dat wij er alles aan doen om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mondreclame, en dat

Copyright © 19962007 Oake Communications